Nazorg

Monique Pranger

De nazorg is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze dienstverlening stopt niet als het verwerken van uw verlies net na de uitvaartplechtigheid. Ook na de uitvaart krijgt u onze steun en zorg.

In deze periode wordt er van de nabestaanden nogmaals verwacht om een aantal besluiten te nemen. Hierbij kunt u denken aan de keuze voor een grafsteen of –monument, de keuze om wel of geen dankbetuigingen te versturen, etc. Bij deze keuzes kunt u rekenen op het advies van onze uitvaartleiders.

Een week na de uitvaart neemt onze nabestaanden begeleider Monique Pranger (After-Care) contact met u op om een afspraak te maken voor een nazorggesprek. Tijdens het gesprek wordt er ruimte geboden om na te praten over de door ons verzorgde uitvaart en dienstverlening. U kunt met alle vragen die u heeft rondom het overlijden van uw dierbare bij de nabestaanden begeleider terecht. Indien gewenst geeft zij u advies met betrekking tot de administratie en de praktische zaken.


Tevens ontvangt u twee nuttige boeken:

  • Zorgen erna: Leidraad afwikkeling nalatenschap
    Geeft een overzicht van de taken die op de schouders van de nabestaanden rusten. Hiermee kunt u stap voor stap alle zaken zo snel en prettig mogelijk afhandelen.
  • Zorgen erna: Verlies
    Ondersteunt en helpt nabestaanden bij het begin van het rouwproces.

Mocht u al eerder behoefte hebben aan contact dan kunt u bellen met uw uitvaartleider of direct met Monique Pranger op 06-1422 7265 of via www.after-care.nu.

© 2012 - 2018 Bennis Uitvaart | Cookie Verklaring

Design & ontwikkeling DesignChap