Onze visie

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Nabestaanden moeten de kans krijgen om hun verdriet te uiten, maar moeten tegelijkertijd belangrijke beslissingen nemen om de uitvaart een vertaling te laten zijn van de overledene.
De uitvaartleiders van Bennis Uitvaart begrijpen uw situatie en helpen u met het maken van moeilijke, maar noodzakelijke beslissingen. Iedere uitvaart heeft zijn of haar eigen verhaal, het verhaal dat u aan ons vertelt. Het is onze taak om de uitvaart zo neer te zetten dat wij u helpen met de verwerking van het verlies. Samen creëren wij een mooi afscheid, een blijvende herinnering.


Dit is waar wij voor staan!

Persoonlijk

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als familiebedrijf een stuk extra aandacht kunnen geven en de mensen kunnen ondersteunen in het proces om een mooi afscheid te realiseren voor hun dierbare. Het mooiste is om de uitvaart zo neer te zetten dat het een afspiegeling is van de overledene.

Behulpzaam

Wij vinden het belangrijk dat de mensen weten dat ze ons 24 uur per dag mogen bellen met vragen. Er bestaan in ons woordenboek geen 'domme vragen'. Mensen geven Bennis Uitvaart het vertrouwen om de uitvaart van hun dierbare te verzorgen. Wij geven iedere keer alles om het gestelde vertrouwen te vertalen naar een mooi afscheid. Van uw uitvaartleider mag u verwachten dat hij of zij u begeleidt in de periode naar de uitvaart toe, maar ook daarna...

Stijlvol

Wij vinden het belangrijk dat we een uitvaart stijlvol neerzetten, maar wel op een wijze die tekenend is voor de overledene. Met deze gedachten hebben wij ook ons afscheidscentrum gerealiseerd. Een huiskamer om samen de mooie herinneringen aan uw dierbare op te halen.

Integer

Integriteit is de persoonlijke eigenschap van iemand die eerlijk en oprecht is. Iemand die u vertrouwt, zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, uw wensen respecteert en bovenal geen verborgen agenda heeft. Bennis Uitvaart is integer, discreet en is er voor u!

© 2012 - 2018 Bennis Uitvaart | Cookie Verklaring

Design & ontwikkeling DesignChap